Veel gestelde vragen

Hoe maak je een afspraak?

Binnen 4 uur kan je een reactie van mij verwachten. Mijn voorkeur gaat uit naar Whatsapp. Je kan mij ook telefonisch of via de e-mail bereiken. Berichtjes zoals stuur me wat foto’s worden niet beantwoord. Wees een heer en stel jezelf voor.

Hoe stel je je aan mij voor?

Benader mij als een echte heer. Ik ben een dame van hoge klasse en ik verwacht dat je je fatsoenlijk gedraagt. Onbehoorlijke berichten worden niet beantwoord. Ik vraag je om jezelf in het kort te beschrijven zodat ik een beeld van je kan vormen. Ik zal ook vragen naar je wensen en voorkeuren.

Mag ik een overzicht van je services?

Een echte dame vertelt dit niet. Ik voel er niks voor om mezelf te presenteren aan de hand van een lijst met specifieke handelingen. Ik ben gepassioneerd, open minded en geef je de fijnste beleving. Ik ben ervaren en zeer bekwaam en geef je een ultieme girlfriend experience.

Wat draag ik op onze date?

Ik zal je altijd vragen naar jouw voorkeur. Mijn stijl is sexy maar altijd classy. Ik hou van jurkjes met mooie Louboutins met daaronder prachtige lingerie van Bordelle. Als je speciale wensen hebt, laat het me weten.

Zijn de tarieven onderhandelbaar?

De tarieven voor mijn tijd en gezelschap zijn niet onderhandelbaar. Vraag het alsjeblieft niet, ik beschouw deze vraag als een blijk van disrespect en zie het als een belediging.

Kun je een foto van je gezicht sturen?

Discretie is een van mijn grootste prioriteiten, zowel voor jou als voor mijzelf. Ik weet ook dat er geadverteerd wordt met misleidende foto’s. Als je mij voorziet van juiste informatie en details over jezelf dan wil ik overwegen je een foto van mijn gezicht te sturen. Dit wordt per aanvraag individueel beoordeelt.

Zijn de foto’s echt?

De foto’s die je op de website ziet, zijn 100% echt. Elke vier maanden doe ik een nieuwe fotoshoot zodat wat je ziet, ook echt is wat je krijgt. Ik zou je nooit teleur willen stellen en doe dan ook altijd mijn uiterste best om er op mijn mooiste uit te zien voor jou. Daarnaast heb ik tegenwoordig ook een instagramaccount waar ik actief op ben. Hier zie je de meest recente foto’s van mij. Mijn Instagram account is Lovelyisa.

Hoe discreet ben ik?

Discretie staat bij mij hoog in het vaandel. Ik respecteer de privacy van de klant, ik zou nooit gegevens delen met derde en onze dates zijn geheel discreet. Ik zal ook NOOIT contact met je opnemen, tenzij je aangeeft dit te willen. Ik verwijder ook alle informatie en onze conversatie na onze date.

Wat als ik wil annuleren?

Indien je een dag voor de boeking annuleert ben je 50% van het afgesproken tarief verschuldigd. Bij annulering op de dag van de boeking ben je het totale afgesproken tarief verschuldigd.

Wat als ik hier nieuw ben?

Als je voor een eerste keer een boeking doet, dien je 20% vooruit te betalen. De 20% vooruitbetaling dient per bankoverschrijving gedaan te worden. Indien je vanaf 48 uur voor de boeking annuleert is de vooruitbetaling nog twee maanden te gebruiken voor een nieuwe boeking.

Hoe werkt een internationale boeking?

Ik hou ervan de wereld te ontdekken en reis graag met je mee. Ik ben paspoort-klaar om te gaan. Afhankelijk van de locatie is er een minimum aan het aantal uren verbonden. Binnen Europa is dit 48 uur en wereldwijd is dat 5 dagen. Om een ​​boeking te garanderen voor alle fly-to-you-arrangementen voor bestaande klanten, is een niet-restitueerbare aanbetaling van 25% van mijn vergoeding plus reiskosten vereist. Ik zou ook graag ten minste een referentie ontvangen van een andere escort die je de afgelopen 12 maanden hebt ontmoet als referentie.  Voor langere reizen samen is meestal een locatie met meerdere slaapkamers nodig, hoewel we ’s nachts een slaapkamer kunnen delen.

Heb je nog meer vragen, stuur me een berichtje!

Over Isa

Ik kijk uit naar een onvergetelijke tijd met elkaar om samen jouw dromen uit te laten komen.

Je kan een date inplannen door het contactformulier in te vullen. Je kunt mij ook een whatsapp bericht sturen. Zie ik je snel?

× Make appointment