Nikki

Met mijn klassieke voorkomen en exotische uiterlijk krijg jij met mij het beste van twee werelden.

Mijn gezicht heeft de klassieke kenmerken van een Hollands meisje, mijn stralende olijfkleurige huid doet exotisch aan, mijn lichaam is slank met hemelse rondingen, en ik ben altijd ‘Classy’ gekleed.

Mensen omschrijven mij als; ‘op en top vrouwelijk’, ik ben dol op fashion, zoals het een echte vrouw betaamt. Ik ben een echt gezelschapsmens; ik hou van lekker dineren en lange gesprekken voeren. Ik hou van dansen tot diep in de nacht. Met mij zul je niet snel verveeld raken, ik schakel moeiteloos over van een romantisch diner, naar een wilde nacht; in de club of tussen de lakens, dat is helemaal aan jou…

Ik hou van flirten, en met mijn ondeugende blik zal ik je snel weten te interesseren, maar dat is niet mijn enige sterke punt. Met mijn liefdevolle en zorgzame eigenschappen zal ik jouw interesse ook vast weten te houden. Je kunt met mij over alles praten, het lijkt mij heerlijk om jou op deze manier te leren kennen. Dit onder het genot van een heerlijk glas wijn, in welke setting dan ook; in een mooi restaurant of romantisch samen in een hotelkamer, in bed of tijdens een bussines trip of een plaats hier ver vandaan.  Ik weet zeker dat ik jou een echte ‘girlfriend’ experience kan geven. Ik hou van dominante mannen, maar ik ben zeker niet verlegen! Met mij kun je alle kanten op, wil jij de rollen omdraaien? Ik sta overal voor open.

Hoelang houd jij het vol om dit zoete snoepje in deze mooie verpakking te laten zitten? Ik vind het nu al spannend..

Jij ook?

AfkomstNederland
Leeftijd25
HaarkleurBlond | Bruin
Kleur ogenBruin
Lengte1,69 m.
Kledingmaat34 – 36
CupmaatD
FiguurSlank
Schoenmaat
PiercingsNee
TatoeagesJa
× Make appointment