Services

Home / Services

Services

Heb je zelf bepaalde ideeën of voorkeuren voor onze date?

Schroom niet en neem gerust contact met mij op. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

Koppels

Koppels is mijn meest favoriete date. Ik vind het altijd fascinerend om te zien dat twee mensen die van elkaar houden het aandurven om mij in te huren voor het speeltje van die avond. Ik vind het dan ook belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en je jezelf én vrij kunt zijn. Je kunt altijd aangeven wat jullie wensen of fantasieën zijn, wat jullie liever niet of juist wel willen. Zodat jullie optimaal kunnen genieten en helemaal jezelf kunnen zijn.

Lingerie service

Ik ben gek op mooie lingerie en heb een uitgebreide collectie, waaronder Bordelle, Agent Provocateur en andere merken. Ik neem minimaal twee setjes van mijn sexy, luxe lingerie mee op date. Heb je voorkeur voor een kleur, een setje die je gezien hebt op de website. Stuur mij een berichtje met je voorkeuren dan kan ik dit meenemen op onze date.

Rollenspel

Samen opgaan in een opwindend rollenspel? De stoute zuster, een onschuldig schoolmeisje of een sexy latex pakje. Ik deel graag deze fantasieën met jou. Laat mij weten wat jouw fantasieën zijn en misschien kunnen wij deze werkelijkheid maken.

Dinner date

Niks is leuker dan een dinner date, elkaar eerst beter leren kennen of om weer even samen bij te praten. Om het vervolgens in de slaapkamer af te sluiten. Voor een dinner date is er een speciaal tarief, 4 uur in totaal is €1100,-. Exclusief reiskosten.

Threesome escort

De droom van iedere man is natuurlijk een onvergetelijke avond met twee dames, waarbij hij dubbel verwend wordt. Ik neem graag een mooie vriendin mee om jouw droom uit te laten komen. Ik voel mij super op mijn gemak bij mijn vriendinnen en zij bij mij. Wij kunnen ontzettend genieten van elkaar en jou een onvergetelijke tijd bezorgen. Zie de pagina mijn vriendinnen of stuur mij een berichtje. 

Internationaal reizen

Ben je op zakenreis en wil je graag na alle drukke besprekingen een relaxte avond? Dit is mogelijk ik reis ook internationaal. Laat mij dit minimaal 12 uur van te voren weten. Dit zodat ik een ticket kan boeken en mijn koffer kan inpakken. Een internationale boeking is een boeking vanaf minimaal 48 uur exclusief de reiskosten (vliegticket, treinkaart enz.).

Massage

Een heerlijke opwarmer is natuurlijk een ontspannende of erotische massage waarbij we samen vol overgave kunnen genieten. Ik heb hiervoor een speciale massagekaars (210th) die ik kan meenemen naar onze date.

Lesbische ervaring

Voor veel vrouwen is het heerlijk om aangeraakt te worden door een andere vrouw. De zijdezachte lichamen en ronde vormen voelen elkaar perfect aan. Omdat ik precies weet wat jij fijn vindt kunnen we samen ultiem genieten van de intimiteit en experimenteren met elkaar.

Locatie in de buurt van Amsterdam

Ik kan je ook ontvangen op een prachtige privé locatie in de buurt van Amsterdam. Een heerlijk flesje champagne staat koud, 210th producten bij de hand en natuurlijk al mijn mooie lingeriesetjes. De locatie zal altijd een luxe zijn, schoon en van alle gemakken voorzien. Indien er bepaalde wensen zijn voor bijvoorbeeld een jacuzzi of een sauna, dan kun je dit aangeven. Ik zal dan mijn uiterste best doen om een zo geschikt mogelijke locatie voor ons te vinden. Voor deze locatie wordt er €100,- aan extra kosten gerekend. 

Privé foto album

Voor mijn vaste klanten heb ik een extraatje. Ik heb een speciale pagina geopend waar ik wekelijks nieuwe foto’s op plaats, ook foto’s met gezicht. Ik moet jou als klant minimaal een keer hebben gezien. De kosten zijn eenmalig €150,-. Stuur mij een berichtje als je interesse hebt.

Companionship

Ben je op zoek naar gezelschap om bijvoorbeeld samen naar een zakendiner of een museum te gaan? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Je kunt mij voor iedere gelegenheid boeken. Deze gezelschapsdate vindt plaats in openbare ruimtes en is een date zonder intiem.

Meer weten?

Bekijk mijn veel gestelde vragen

Over Isa

Ik kijk uit naar een onvergetelijke tijd met elkaar om samen jouw dromen uit te laten komen.
× Make appointment