Over Isa

Mijn naam is Isa, een Nederlands, petit blond poppetje met sprekende groene ogen en een open uitstraling. Ik zit vol enthousiasme en kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

Ik ben openminded, een echt gevoelsmens en geniet ten volle van wat het leven te bieden heeft. Puur en lief, eerlijk en zorgzaam zijn eigenschappen die mij omschrijven. Voor mij is het dan ook belangrijk dat je jezelf kunt zijn bij mij en dat we ons los en vrij voelen tijdens onze date. Ik zal ervoor zorgen dat jij je op je gemak voelt, zodat we samen mooie en spannende momenten kunnen beleven en elkaar kunnen ontdekken. Ik neem de tijd voor je en ben jouw gepassioneerde vriendinnetje.

Ik kan enorm genieten van de natuur en dieren. Een lange wandeling door het bos, de geur en het geluid van de zee, of een stuk paardrijden door de duinen. Het gevoel van vrijheid vind ik heerlijk. Ook als ik niet in de natuur ben probeer ik dit gevoel van vrijheid vast te houden.

Dansen, champagne drinken of een heerlijk diner. Samen intens genieten van de mooie dingen in het leven. Met mij kun je alle kanten op! 

Of het nu bij mij om de hoek is in Amsterdam of dat ik mijn paspoort en koffer moet meenemen. Een date met jou alleen of met een leuk koppel voor een spannende avond. Ik sta overal voor open en kan je een onvergetelijke tijd bezorgen. Zie ik je snel?

Wil je meer lezen over mij, bekijk dan mijn home page.

Ik heb tegenwoordig ook social media, voor meer privé kiekjes volg mijn twitter account ; Lovelyisa4 

 • 26 jaar
 • Maat 32
 • Lengte 1.62
 • Cup C
 • Blonde haren
 • Groene ogen

Zien Mila en ik je snel?

Of mijn knappe vriendin Maria?

Neem contact op

  Lovely Luxury Toys

  Op zoek naar Lovely Luxury Toys? Bekijk mijn favoriete!

  error: Content is protected !!
  × Chat with Isa