Date ideeën

Home / Date ideeën

Date ideeën

Soms ben je gewoon even op zoek naar wat inspiratie en leuke nieuwe date ideeën. Daarom hebben wij hieronder een overzicht gemaakt met leuke dates die je kunt doen met een dame naar keuze. Mocht je keuze ergens op zijn gevallen of heb je andere wensen voor een date, geef dit dan door. Wij zullen alles voor je regelen, zo heb je geen stress vooraf en kun je met gezonde spanning jouw ultieme date beginnen!

Spa date

Een heerlijke sauna of spa date, volledige privacy en een romantische vibe. Een flesje champagne staat voor jullie klaar en de kamer is versierd met rozenblaadjes. In welke plaats zou jij willen genieten met je date? Laat het ons weten en wij verzorgen dit tot in de puntjes zodat je er geen omkijken naar hebt en optimaal kan genieten.

Rondvaart

 Wil je samen met een dame naar keuze een romantische rondvaart doen door Amsterdam, Loosdrecht of Utrecht. Wij regelen een privé rondvaart door de grachten of steden waarbij je onder het genot van bubbels en diner kan genieten van de prachtige omgeving op het water.

Hotels in Amsterdam

De top drie van het hogere segment hotels in Amsterdam. Mijn lievelingshotel is zeker op nummer één, het TwentySeven hotel met het prachtige uitzicht op de Dam. Daarbij is er een heerlijk restaurant aanwezig met een sfeervolle bar/lounge. Gevolgd door het Conservatorium hotel met Taiko als fantastisch restaurant. De Spa is ook zeker iets om niet te vergeten en de massages zijn heerlijk. Op nummer drie, The Dylan hotel. De styling, de negen straatjes en het restaurant is subliem.

Restaurants

Mr. Porter, een van mijn lievelingsrestaurants in Amsterdam. Dit restaurant heeft een prachtige view met pool die uitkijkt over Amsterdam. Mr. Porter staat in de top als werelds beste steakhouse en dat proef je. Heerlijke gerechten en fijne ambiance. Er is een DJ die muziek draait waar je van kunt genieten onder het genot van een overheerlijke cocktail. Een feestje om hier samen tijdens een date te vertoeven.

Wil jij graag met een van mijn mooie vriendinnen genieten van een prachtige view met een heerlijk diner. In Rotterdam is het Restaurant Parkheuvel gevestigd. Dit sterrenrestaurant is de crème de la crème. Zowel het fantastische uitzicht als het eten is iets om nooit meer te vergeten.

‘t Amsterdammertje een restaurant in Amsterdam waar ik ook geregeld ben geweest. Een sterrenrestaurant die ik zeker niet snel vergeet! De avond vliegt voorbij met de meest speciale gerechten. Je kunt daarnaast ook overnachten in het hotel dichtbij het restaurant gelegen. Ideaal voor een heerlijke dinner date met een prachtige dame aan je zijde.

Helikopter

Op zoek naar een niet doorsnee date met extra adrenaline? Dan is een romantische privé helikoptervlucht echt iets voor jou en je date. Vliegen over de prachtige landschappen en drukke steden van Nederland. Een geweldige ervaring om samen te beleven.

Lingerie ervaring

Pleasurements, een hoger segment lingerie boutique. Wij kunnen hier een privé-afspraak voor jou en de dame inplannen. Onder het genot van een glaasje bubbels kunnen jullie samen genieten van al het moois wat ze aanbieden. Zelf vond ik dit altijd een erg leuke date en kon ik niet wachten om het vervolgens later die dag in een privé-setting aan je te showen.

× Make appointment