Waarom zijn mijn tarieven wat ze zijn?

Home / Lovelyisa / Waarom zijn mijn tarieven wat ze zijn?

Waarom mijn tarieven niet beginnen vanaf € 200,- maar vanaf € 350,-? Deze terechte vraag werd mij vandaag gesteld. 

En hoewel ik deze vraag eerst onbeleefd, rude vond, kon ik hem aan de andere kant ook wel weer enigszins begrijpen. En dacht ik ook, waarom zou ik hier geen blog aan wijden? Zodat het duidelijker is waarom mijn tarieven zijn wat ze zijn.

Een erg belangrijke reden, ik wil een bepaalde doelgroep aantrekken. Een nette verzorgde man die zijn zaken op orde heeft. Ik ben ook echt het type ‘jouw’ vriendinnetje. Ik houd van zoenen en echt de tijd nemen voor elkaar.

De lingerie die ik in de kast heb hangen is luxe lingerie een setje kost € 600,- of meer, denk daarbij bijvoorbeeld aan merken als Bordelle.

De hakken die ik draag, de jurkjes, mijn tassen. Het is luxueus, mijn doelgroep, de man met klasse, heeft hier oog voor en kan dit enorm waarderen. Dit is waar hij naar op zoek is, een dame met klasse en stijl, iemand die bij hem past.

Ik ben ook netjes in mijn taalgebruik en heb goede manieren. En ik ben een dame waar privacy en hygiëne hoog in het vaandel staan.

Daarnaast heb ik maximaal 3 à 4 boekingen per week.

Ik weet ook dat iemand veel geld neerlegt om mij te zien en daarom doe ik ook altijd mijn uiterste best om er op mijn mooist uit te zien voor jou en je een geweldige tijd te bezorgen. Ik heb passie voor wat ik doe en ga je een keer tien minuten later de deur uit dan is dat geen big deal.

Dit alles bij elkaar genomen maakt dat het bedrag dat ik vraag het juiste tarief is.

En uiteindelijk is het natuurlijk de klant zelf die de afweging maakt voor zijn/haar keuze.

× Make appointment