Overnight

Home / Lovelyisa / Overnight

Ah heerlijk een overnight. Mijn favoriete date, je neemt echt de tijd voor elkaar. Een pornstar martini en samen een hapje eten. Een uitgebreid bad met een goede film of er samen een feestje van maken… het kan natuurlijk allemaal.

Ik klopte op de deur van de hotelkamer. Een lichte spanning stroomde door mij heen. De deur ging open, we keken elkaar aan en er was gelijk die klik. Voordat ik het wist lag ik met hem in bed. Niet omdat hij mij weer snel de deur uit wilde hebben, nee omdat we de passie voelde.

Het was de bedoeling dat ik maar twee uurtjes zou blijven. Hij vroeg echter vrijwel direct blijf je de hele nacht bij mij? Tuurlijk zei ik een beetje beduusd! Samen hebben wij een heerlijke avond gehad, een etentje met zijn vrienden in de kamer er naast. Daarna hebben wij ons met z’n twee├źn teruggetrokken en heerlijke seks gehad.

De volgende ochtend werd ik wakker met een luxe ontbijt en lagen wij met z’n twee nog heerlijk na te genieten van deze geweldige overnight.

Hij heeft mij al uitgenodigd of ik met hem mee ga naar Portugal voor een weekendje. Ik kan niet wachten en heb er onwijs veel zin in! #FMTY

error: Content is protected !!
× Make appointment