Only the best service

Home / Lovelyisa / Only the best service

Allereerst staat discretie bij mij hoog in het vaandel. Daarnaast hanteer ik hoge standaarden als het om de beleving van mijn klant gaat. Voor mij is elke klant speciaal en wil ik dat zij zich echt gehoord voelen. Ik neem dan ook graag de tijd voor je. Heb je specifieke wensen met betrekking tot de dame. Kan ik je helpen bij het verzorgen van de date of wil je gewoon even rondkijken?

We zijn geopend van 08.00 uur tot 23.00 uur en ik reageer bijna altijd binnen 15 tot maximaal 30 minuten. Dit doe ik omdat ik begrijp dat je tijd kostbaar is en we snel kunnen overgaan tot het boeken van jouw droomdate. Ik wil dat het jou aan niks ontbreekt en je optimaal kunt genieten.

Bij elke nieuwe klant vraag ik een aanbetaling van 150,- euro, zodat ik zeker weet dat jij als klant serieus bent. Na de aanbetaling wordt de date definitief vastgelegd en kan ik je helpen bij het organiseren van jullie date. Na afloop van jullie date vragen we altijd naar je ervaring met de dame. Op deze manier weet ik nog beter waar jij als klant naar op zoek bent en of je hebt genoten. En natuurlijk ben ik altijd ontzettend blij met een review, die dan ook op korte termijn op de pagina van de dame terug te vinden is.

Wil jij als klant onze high end service ervaren en een van onze prachtige dames mee op date nemen? Stuur mij gerust een berichtje en wie weet zien zij jou of jullie snel.
Xx

× Make appointment