Nieuwe klant

Home / Lovelyisa / Nieuwe klant

Ben je een nieuwe klant bij ons of ben je helemaal nieuw met het plannen van een date met een high class escort? Dan is dit blog wellicht handig om te lezen. Op onze website staat natuurlijk al ontzettend veel informatie, zo kun je bij de tarieven de tarieven van de verschillende soorten boekingen alvast bekijken en kun je ook de reiskosten uitrekenen.

Bij de reiskosten werkt het als volgt, je wil afspreken met een dame in Amsterdam en de betreffende dame is woonachtig in de regio Almere, dit laatste zie je overigens terug op de pagina van de betreffende dame, dan is de reistijd binnen een uur en betaal je 50,- euro voor de reiskosten. Woont ze verder dan een uur van Amsterdam, dan betaal je 75,- euro. Zo kun je gemakkelijk vooraf berekenen wat je kwijt zou zijn voor jouw date.

Als je een afspraak wil inplannen dan kun je mij het beste bereiken door te whatsappen, mailen of te bellen. Deze laatste optie is echter niet altijd mogelijk omdat ik soms in afspraken zit. Het meest efficiƫnte is mij een whatsappbericht te sturen, op deze manier kan ik je het snelst van antwoord voorzien.

Heb je hulp nodig bij je keuze, dat is geen enkel probleem, ik sta voor je klaar. Wij kunnen samen je wensen doornemen en op zoek gaan naar de voor jou perfecte match. En mocht je geen idee hebben waar af te spreken? Ook hier heb ik voldoende keuzemogelijkheden voor en kan ik je adviseren om zo de juiste keuze te kunnen maken.

Houd er wel rekening meer dat ik bij nieuwe klanten altijd een aanbetaling van 150,- euro vraag. Dit is om ervan verzekerd te zijn dat jij als klant serieus bent.

Op de pagina veelgestelde vragen kun je de antwoorden op de meest gestelde vragen bekijken. Ik hoop dat het voor jou zo duidelijker is geworden hoe je bij mij een date kan inplannen met een van mijn vriendinnen.

× Make appointment