Internationale boeking naar Mexico met een koppel

Home / Lovelyisa / Internationale boeking naar Mexico met een koppel

Ik denk dat jullie de afgelopen weken wel op mijn social media account hebben gezien dat ik twee weken met een koppel in Mexico ben geweest. Ik vind het leuk om over mijn dates te vertellen. De tijd in Mexico was geweldig. We hadden zo’n heerlijke tijd samen. We zaten in Mexico in een villa met iemand die voor ons kookte. Ze hadden de kinderen mee en die kennen mij nu inmiddels al wat beter. De kinderen (twee jongens) zijn zeven en twaalf jaar oud en hun ouders hebben aan ze verteld dat wij vrienden zijn en dat mama mij leuk vindt.

Vaak was er een nanny aanwezig zodat wij met z’n drieën wat tijd alleen hadden. We hebben samen oud en nieuw gevierd met een heerlijke fles bubbels en een goed diner. Daarna zijn we vier dagen op een boot geweest en hebben we rondgevaren op de Mexicaanse zee. We sliepen ook op de boot wat ik helaas na de tweede dag niet meer kon vanwege zeeziekte. Ik sliep de andere dagen in een hotelkamer maar ging overdag wel weer mee op de boot. Het was geweldig, seks in de cabine van de boot en wat een lol hebben we gehad.

De laatste dag in Mexico zijn wij gaan paardrijden, daarna stond er een lunch klaar met champagne en waren er, heel romantisch, kaarsen aangestoken. Dit was midden in de jungle van Mexico. Geweldig was het, prachtige natuur en zó romantisch. Het enige jammere, we hadden nog een kleine kater van de avond ervoor. Toen was er namelijk nog een dame bijgekomen en na aardig wat flessen champagne en een sushi diner zijn wij met z’n allen in bed beland. We dansten en hadden een heerlijke tijd.

Al met al was Mexico een geslaagde tijd en we zijn nu onderweg naar Aspen. Benieuwd wat ik daar ga beleven!? Hou mijn blog in de gaten!

Liefs xx

× Make appointment