Het is niet altijd rozengeur en maneschijn

Home / Lovelyisa / Het is niet altijd rozengeur en maneschijn

Ik heb lang getwijfeld of ik dit wilde posten. Ik ben zeker niet naïef maar ik ben opgelicht door een klant.

Ik ontmoette deze klant begin mei 2019. We gingen samen luxe uit eten en deden allerlei leuke dingen. Mooie hotelkamers en hij betaalde mij altijd netjes. We hadden overnights en het kon niet op.

Deze klant vroeg toen of we een arrangement konden starten van twee keer per maand voor een x bedrag. Ik stemde daarmee in want we hadden het oprecht ontzettend leuk. Goede gesprekken, fijne seks en een gezellige tijd.

Hij wilde mij graag helpen met een huis te financieren. Ik betaalde hem, in plaats van de bank, elke maand hypotheek met rente, een win win. Ik was ontzettend blij met deze ‘kans’. Ik zocht naar leuke huisjes en ondertussen vroeg hij of we een weekje naar Fuerteventura konden gaan samen om mij te leren kitesurfen. Ik zei direct, JA en ging met hem mee voor een week.

De betaling stond alleen nog niet op mijn rekening. Hij zei dat dit door zijn secretaresse was overgemaakt en dit er echt aankwam. Ik vertrouwde hem en wilde hier niet te moeilijk over doen. Tenslotte zou hij mij helpen met mijn huis.

Ondertussen had ik een bod gedaan op een huis en dit bod was geaccepteerd. De week na onze vakantie zou ik tekenen. Natuurlijk had ik een leningovereenkomst aangemaakt en dit zag er allemaal tip top uit. Ik had getekend voor het huis en daarna zijn we een weekend weg geweest naar een luxe hotel om dit te vieren. De bedenktijd zat erop maar het geld van de vakantie en het huis had ik nog steeds niet binnen.

Ik kreeg een onderbuikgevoel en begon te vragen hoe het zat. Hij stuurde zelfs bewijs dat het er aan kwam. (Dit was achteraf niet echt) Hij bleef beweren dat het geld er aan kwam. Ik was zo bang want ik had getekend dus zat ik vast aan een boete van 10 procent. Ik bleef beleefd want wat moest ik anders. Het was een vreselijke onzekere en slopende tijd. De beste man beweert tot de dag van vandaag dat hij gaat betalen en heeft mij met een enorme schuld achter gelaten.

Ik was zo teleurgesteld, hoe kan je zo liegen, hoe kan je dit bewust iemand aan doen. Ik heb een advocaat via PG292, een organisatie voor sekswerkers, ingeschakeld. Hij heeft mij door deze periode heen geholpen. Het was zwaar want ik hou van mijn werk en ik voelde mij vies, gebruikt en gemanipuleerd. De rechter heeft uitspraak gedaan en het x bedrag moet hij aan mij terugbetalen. Er ligt nu beslag op en hopelijk komt dit uiteindelijk goed.

Het is jammer want ik wil graag mensen vertrouwen op hun goedheid. Door dit heb ik een aardige deuk opgelopen en ben ik wat strenger betreft betalingen. Ik maak geen uitzonderingen meer. Een betaling dient direct te worden voldaan en met reisjes vraag ik een aanbetaling van 25%. Ik maak geen uitzonderingen voor een goede klik.

Ik hoop door dit verhaal te delen dat ook andere meiden hier van kunnen leren. Ik heb mij een hele tijd geschaamd want was ik dan zo naïef? Deze man was ontzettend goed in manipuleren. Ik heb er enorm van geleerd en dat ik ondanks dat je een klik hebt toch zakelijk moet blijven. Dit is helaas een harde les geweest. Gelukkig heb ik via de advocaat alsnog mijn recht kunnen behalen en hopelijk staat het geld ooit op mijn rekening.

× Make appointment