FMTY date

Home / Lovelyisa / FMTY date

Een FMTY date vind ik toch altijd wel erg spannend. Ik had A. maar een keer eerder ontmoet in Amsterdam. Wel hadden wij een enorme leuke klik. Toch weet je niet hoe de vakantie trip gaat lopen. De eerste avond kwamen wij aan en leerden wij de andere mannen kennen. Met de ‘mijne’ was ik al vrij snel naar de kamer gegaan. Even wat quality time samen. De twee andere dames hadden een gedeelde kamer met elkaar en ik had mijn eigen kamer. De mannen hadden ook ieder een eigen kamer en een gedeelde villa op het park.

Elke ochtend ontbeten wij met z’n allen, een groep van ongeveer 10 man, erg gezellig! Elke dag was anders. Een cocktail halen aan de bar en met z’n allen de jetski’s op. Wat een ervaring, een condoom had ik natuurlijk mee. Seks op een jetski, de zon die onderging en de grootse lol met z’n allen. Een herinnering die ik niet snel zal vergeten.

Ook de villa party’s waren erg gezellig. In de jacuzzi met een jointje en een drankje. Tussen A. en mij was een enorme aantrekkingskracht. Heerlijk, wat een gentlemen is hij. Hij zorgde ervoor dat het ons aan niets ontbrak. De groep was erg gezellig en naarmate de dagen verstreken hoe hechter iedereen werd met elkaar.

De laatste avond hadden we een feestje op een ander resort. De meiden gingen tot diep in de nacht door met de mannen. A. en ik zijn over het strand teruggegaan naar de hotelkamer waar we tot diep in de nacht heerlijke seks hebben gehad. Wat een GEWELDIGE reis was dit. Het vloog om en ik kan niet wachten om A. weer te zien.

Liefs,
Lovelyisa

× Make appointment