Afgelopen maand had ik een lesbische ervaring met een getrouwde vrouw

Home / Lovelyisa / Afgelopen maand had ik een lesbische ervaring met een getrouwde vrouw

Ik heb jullie toch wat leuks te vertellen. Ik werd een maandje geleden gebeld door een vrouw. Ze wilde graag een eerste lesbische ervaring met een andere vrouw want dit had zij nog nooit eerder meegemaakt.
Ik was dol enthousiast want een lesbische ervaring heb ik niet vaak. Terwijl ik dit wel ontzettend leuk vind. Ze had het hotel The Grand geboekt en we hadden op een zaterdagavond afgesproken. Het kon zijn dat haar man toch later zou aansluiten. Beiden vonden we het spannend maar zodra wij elkaar zagen was de klik er vrijwel direct. Wij hebben gezellig samen bubbels gedronken en gekletst (wat bij vrouwen zo uren kan duren) hihi!

Al zoenend gingen wij naar de slaapkamer waar wij elkaar gingen ontdekken. Het leek alsof ze dit al vaker had gedaan. Het was zo lekker hoe zij met mij speelde. Ik ging ook bij haar naar beneden en heb haar heerlijk verwend met mijn mond. Ook kwamen de speeltjes goed van pas. Wat een knappe vrouw, blond, een prachtig gezichtje en een heerlijk lichaam. Naast dat ze heel aantrekkelijk was is ze ook zo ontzettend lief. Ik heb genoten van de date, het was heerlijk. Even later sloot haar man ook aan en hebben we nog wat met z’n drietjes gespeeld. Een koppel trio met haar en haar man maakte de avond helemaal compleet.

Twee weken later zagen wij elkaar weer en dit keer met Megan erbij. Een eerste trio lesbische ervaring met drie vrouwen waar je meer over wilt weten. Volgende week vertel ik hier meer over.

Xxx

× Make appointment