About me

Home / Lovelyisa / About me

Natuurlijk heb ik hier op de website een ‘about me‘ waar veel informatie over mijzelf te vinden is.

Toch vond ik het leuk om een blog te schrijven over hoe ik mijzelf nog beter kan omschrijven.

Door de jaren heen weet je wat je fijn en lekker vindt. Ik hou ervan om in bed de tijd te nemen voor elkaar, gepassioneerd te zoenen en nog even na te liggen en te kletsen. Ik noem dit het vriendinnetje, lief, teder en met passie. 

Ik hou van de natuur en dieren. Ik heb dan ook zelf een hondje en een paard. Ik sport door bijna iedere dag op mijn paard te zitten en heel soms nog wat te doen in de gym. Ik vind het belangrijk om er goed verzorgd uit te zien. Hou van een massage, pedicure of om heerlijk te shoppen.

Ik mis het ontzettend dat wij in deze gekke tijd nu niet uit eten kunnen. Iedereen die mij kent weet dat ik van lekker eten hou. Een glaasje champagne met een heerlijk diner daar kun je mij dan ook echt mee verwennen!

Ik kan het enorm waarderen als ik met een gentlemen date. Iemand die een bosje bloemen mee neemt of netjes de deur voor je open houdt. Het is bij mij een wisselwerking, als je goed bent voor mij dan krijg je dit driedubbel terug. Ik denk zelf dat iedere vrouw het fijn vindt wanneer een man haar behandeld en benaderd als een echte heer.

Ik hou ervan als er een oprechte connectie is en we ons fijn voelen bij elkaar. Ik ben ervan overtuigd dat als je je helemaal op je gemak voelt je samen kunt experimenteren. Ik vind het daarom fijn om onze date te beginnen met een glaasje om vervolgens een leuk setje uit te kunnen kiezen en samen naar de slaapkamer te gaan.

Wie weet tot binnenkort!

× Make appointment