Algemene voorwaarden

Algemeen

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de diensten en het bezoek van de website van Lovelyisa. Dit of toekomstig bezoek aan deze website en/of het gebruik van onze diensten impliceert dat u deze algemene voorwaarden volledig en zonder voorbehoud aanvaardt.

Boekingen

Door de boeking te bevestigen via email of telefoon ontstaat er een overeenkomst tussen de afnemer en Lovelyisa. Lovelyisa is 24/7 bereikbaar en probeert uw e-mail en berichtjes zo snel mogelijk te beantwoorden. Last minute boekingen zijn mogelijk. Bedenk wel dat ik tijd nodig heb om mij klaar te maken, plus de eventuele reistijd.

Legale werkwijze

Lovelyisa is een volledig legaal high class escortbureau, dat alleen werkt binnen de grenzen van de wet. Het KvK-nummer en btw-nummer is op te vragen per e-mail, wegens privacy redenen.

Acceptatie/wijziging

Indien er niet aan de verwachtingen voldaan wordt, qua persoonlijkheid of uiterlijk, is er binnen de eerste 10 minuten van een boeking in Nederland de mogelijkheid om het ongenoegen duidelijk te maken. Bij wijziging worden de reiskosten in rekening gebracht.

Annuleringskosten

Er dient uiterlijk 1 uur voor de afspraak een wijziging, beëindiging of afzegging doorgegeven te worden. Binnen 1 uur voor aanvang van de afspraak of in het geval van ‘no show’, is het afgesproken tarief verschuldigd door de afnemer.

Internationale boekingen

Voor een boeking die buiten Nederland plaats zal vinden, geldt een minimaal tijdsbestek van 12 uur. Een internationale boeking dient minimaal 24 uur (Europa) tot 48 uur (wereldwijd) voorafgaande aan de afspraak kenbaar te worden gemaakt, i.v.m. de reistijd en voorbereiding. De reisbestemming zal beoordeeld worden op positief reisadvies en veiligheid van de bestemming. Vervolgens zal de boeking bevestigd worden. Om de international boeking definitief te maken wordt er verzocht om 50% van het boekingstarief en 100% van de reiskosten als aanbetaling over te maken via een bankoverschrijving. Bij het annuleren van de afspraak binnen 12 uur voor aanvang, wordt er € 350,- in rekening gebracht ter compensatie.

Tarieven en betalingen

De betaling vindt altijd plaats aan het begin van de boeking (vanaf 1 uur), dus wees hierop voorbereid. Er kan uiteraard contant betaald worden of per bankoverschrijving. De boeking kan ter plekke verlengd worden, door een extra betaling te doen aan het begin van de verlenging.

Overmacht

Lovelyisa is nooit aansprakelijk voor externe gebeurtenissen. In het geval dat er zich een dergelijke situatie voordoe, zal de afnemer hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht worden. Er zal, indien mogelijk, een alternatief voorgesteld worden ter compensatie.

Chauffeurs

Er wordt gewerkt met vaste chauffeurs, om de veiligheid te waarborgen.

Reismethoden

De reismethoden van Lovelyisa voor een internationale boeking zullen per situatie en in overleg worden bepaald. Voor bestemmingen waarbij de reistijd langer dan 4 uur per auto zou bedragen, wordt een sneltrein of vlucht vereist. Bij vluchten van 7 uur of langer, wordt een businessclass ticket vereist.

Privacy en discretie

Er worden nooit gegevens van klanten gedeeld. Betalingen met PIN worden afgeschreven vanaf andere naam dan Lovelyisa, vanwege privacy redenen.

Huisregels

Lovelyisa verzekert een zo mooi en verzorgd mogelijke uitstraling en van de afnemer wordt hetzelfde verwacht. Persoonlijke verzorging en hygiëne is hierin een voorwaarde. De ontmoeting zal plaatsvinden in een hotel met minimaal 3 sterren en een schone omgeving. Gezondheid en veiligheid staat voorop, waarbij er geen onveilige seks mogelijk is. Wanneer de afnemer hierop aandringt zal de boeking per direct gestaakt worden. Daarnaast is er een ontheffing voor een eventuele vervolg boeking. Wensen en grenzen dienen van beide kanten ten allen tijden gerespecteerd te worden.

Toepasselijk recht, geschillen

De opdracht wordt beheerst door het Nederlands recht, en alle contractuele of niet-contractuele verplichtingen en vorderingsrechten ontstaan uit, of in verband met de onderhavige opdracht, worden beheerst door dat recht.

Eventuele geschillen of vorderingen die uit, of in verband met deze overeenkomst, of de opdracht ontstaan zullen worden beslecht door de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam.

× Chat with Isa