Algemene voorwaarden

Algemeen

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de diensten en het bezoek van de website van Lovelyisa (hierna ook “ik” of “mijn”). Dit of toekomstig bezoek aan deze website en/of het gebruik van mijn diensten impliceert dat jij deze algemene voorwaarden volledig en zonder voorbehoud aanvaardt.

Boekingen

Door de boeking te bevestigen via e-mail of telefoon ontstaat er een overeenkomst tussen mij en jou. Lovelyisa is 24/7 per e-mail bereikbaar en ik probeer je e-mail en berichtjes zo snel mogelijk te beantwoorden. Houd er wel rekening mee dat wanneer ik bezet ben het iets langer kan duren voordat ik kan reageren. Last minute boekingen zijn mogelijk, indien de dame van keuze beschikbaar is op dat moment. Bedenk wel dat zij tijd nodig heeft om zich klaar te maken, plus de eventuele reistijd.

Legale werkwijze

Lovelyisa is een volledig legaal high class escortbureau, vergunningnummer ASD1096AM/ESC619, dat alleen werkt binnen de grenzen van de wet. Het KvK-nummer en btw-nummer is op te vragen per e-mail, wegens privacy redenen.

Acceptatie/wijziging

Indien een van de dames van Lovelyisa niet aan jouw verwachtingen voldoet, qua persoonlijkheid of uiterlijk, is er binnen de eerste 10 minuten van een boeking in Nederland de mogelijkheid om het ongenoegen duidelijk te maken en de boeking te annuleren. In dat geval ben je verplicht de reiskosten te betalen en een vergoeding van € 350,-. Indien het een boeking van meer dan een uur betreft dan wordt er bij annulering 75% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Na deze 10 minuten kan er niet meer geannuleerd worden en is er bij annulering van de boeking het volledige bedrag verschuldigd. 

Verplichting en aansprakelijkheid

Wij doen onze uiterste best om de boeking een succes te laten zijn. Nu zijn wij er beide bij nodig om dit te kunnen laten werken en kan volledige tevredenheid alleen worden bereikt als we ons allebei hiervoor inzetten. Bij ontevredenheid ben ik niet aansprakelijk, tenzij ik mijn zorgplicht heb verwaarloosd. In alle gevallen is mijn aansprakelijkheid voor welke schade en kosten dan ook beperkt tot de vergoeding die we voor de diensten zijn overeengekomen.

Annuleringskosten

Indien je een dag voor de boeking annuleert ben je 50% van het afgesproken tarief verschuldigd.
Bij annulering op de dag van de boeking ben je het afgesproken tarief verschuldigd. Dit omdat wij deze tijd voor jou reserveerde en geen andere boeking konden aangaan. Als ik een hotelkamer boekte voor de afspraak en/of mijn dame is al op de bestemming van de afspraak dan zijn deze gemaakte kosten ook voor jouw rekening. Ook in het geval van ‘no show’, is het afgesproken tarief verschuldigd.

Internationale boekingen

Voor een boeking die buiten Nederland plaats zal vinden, geldt een minimaal tijdsbestek van 12 uur. Een internationale boeking dient minimaal 24 uur (Europa) tot 48 uur (wereldwijd) voorafgaande aan de afspraak kenbaar te worden gemaakt, i.v.m. de reistijd en voorbereiding. De reisbestemming zal beoordeeld worden op positief reisadvies en veiligheid van de bestemming. Vervolgens zal de boeking bevestigd worden. Om de internationale boeking definitief te maken wordt er verzocht om 50% van het boekingstarief en 100% van de reiskosten als aanbetaling over te maken via een bankoverschrijving. Bij het annuleren van de afspraak binnen 24 uur voor aanvang, wordt er 50% van het afgesproken tarief in rekening gebracht ter compensatie.

Tarieven en betalingen

De betaling vindt altijd plaats aan het begin van de boeking (vanaf 1 uur), dus wees hierop voorbereid. Er kan uiteraard contant betaald worden of per bankoverschrijving. De boeking kan ter plekke verlengd worden, door een extra betaling te doen aan het begin van de verlenging. Betaal je niet op tijd, dan heb ik recht op de wettelijke rente en alle incassokosten.

Overmacht

Wij zijn nooit aansprakelijk voor externe gebeurtenissen die buiten mijn macht om gebeuren. Dergelijke omstandigheden zijn onder meer een reisverbod, overheidsmaatregelen, onbeschikbaarheid door ziekte van de dame of familieleden, pandemie of epidemie of maatregelen als gevolg daarvan die de uitvoering van onze diensten belemmeren en extreme weersomstandigheden die de aankomst op de plaats bemoeilijken. In het geval dat er zich een dergelijke situatie voordoet, dan zullen wij je zo spoedig mogelijk informeren. Er is geen restitutie van de aanbetaling mogelijk. De aanbetaling van de betreffende boeking blijft echter onbeperkt geldig. De boeking kan verplaatst worden of er kan, indien gewenst, een andere dame worden uitgekozen. Ik zal altijd mijn uiterste best doen om tot een juiste oplossing te komen

Reismethoden

De reismethoden van Lovelyisa voor een internationale boeking zullen per situatie en in overleg worden bepaald. Voor bestemmingen waarbij de reistijd langer dan 4 uur per auto zou bedragen, wordt een sneltrein of vlucht vereist. Bij vluchten van 7 uur of langer, wordt een business class ticket vereist.

Privacy en discretie

Er worden nooit gegevens van klanten gedeeld. Betalingen met PIN worden afgeschreven vanaf een andere naam dan Lovelyisa, vanwege privacy redenen.

Huisregels

Lovelyisa verzekert een zo mooi en verzorgd mogelijke uitstraling en verwacht van jou hetzelfde. Persoonlijke verzorging en hygiëne is hierin een voorwaarde. De ontmoeting zal plaatsvinden in een hotel met minimaal 3 sterren en een schone omgeving. Gezondheid en veiligheid staat voorop, waarbij er geen onveilige seks mogelijk is. Wanneer de afnemer hierop aandringt zal de boeking per direct gestaakt worden. Het zal ook een reden zijn om een eventuele vervolg boeking te weigeren. Wensen en grenzen dienen van beide kanten ten allen tijden gerespecteerd te worden.

Toepasselijk recht, geschillen

De opdracht valt onder het Nederlands recht, en alle contractuele of niet-contractuele verplichtingen en vorderingsrechten ontstaan uit, of in verband met de onderhavige opdracht, worden beheerst door dat recht.

Eventuele geschillen of vorderingen die uit, of in verband met deze overeenkomst, of de opdracht ontstaan zullen worden beslecht door de Rechtbank te Amsterdam.

× Make appointment