NL

Over Isa - High Class Escort Service in Amsterdam En Wereldwijd

Over Isa

Home / Over Isa

Over Isa

Mijn naam is Isa, een petit blond poppetje met sprekende groene ogen en een open uitstraling. Ik zit vol enthousiasme en kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

Ik ben openminded, een echt gevoelsmens en geniet ten volle van wat het leven te bieden heeft. Puur en lief, eerlijk en zorgzaam zijn eigenschappen die mij omschrijven. Voor mij is het dan ook belangrijk dat je jezelf kunt zijn bij mij en dat we ons los en vrij voelen tijdens onze date. Ik zal ervoor zorgen dat jij je op je gemak voelt, zodat we samen mooie en spannende momenten kunnen beleven en elkaar kunnen ontdekken.

Ik kan enorm genieten van de natuur en dieren. Een lange wandeling door het bos, de geur en het geluid van de zee, of een stuk paardrijden door de duinen. Het gevoel van vrijheid vind ik heerlijk. Ook als ik niet in de natuur ben probeer ik dit gevoel van vrijheid vast te houden.

Dansen, champagne drinken of een heerlijk diner. Samen intens genieten van de mooie dingen in het leven. Met mij kun je alle kanten op! 

Of het nu bij mij om de hoek is in Amsterdam of dat ik mijn paspoort en koffer moet meenemen. Een date met jou alleen of met een leuk koppel voor een spannende avond. Ik sta overal voor open en kan je een onvergetelijke tijd bezorgen. Zie ik je snel?

Wil je meer lezen over mij, bekijk dan mijn home page.

Ik heb tegenwoordig ook social media, voor meer privĂ© kiekjes volg mijn twitter account ; Lovelyisa4 

  • 26 jaar
  • Maat 32
  • Lengte 1.62
  • Cup b naturel
  • Blonde haren
  • Groene ogen

 

 

Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten!

video

Fotoshoots 2020

Zomer shoot


video

Winter shoot

Fotoshoots 2018-2019

Neem contact op

× Chat with Isa